Bizi de görün!

JAN29


Bizi de görün!

Beşiktaş’ın gurbetçilere verdiği şans, yurt dışında forma giyen diğer futbolcuları da heveslendirdi. Futbol şubesiyle ilgilenen Kıran, Kavalcı ve Atalay, gurbetçi oyuncuların ve ailelerinin ablukası altında kaldı

6
ÖZEL HABER - SERDAR SARIDAĞ
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ile yeni bir yapılanmanın içerisine giren futbol komitesine gurbetçi oyuncular yakın markaj uyguluyor. Siyah-beyazlılarda gurbetçi oyuncuların şans bulmaya başlaması ve kendilerini göstermesi, diğerlerini de heveslendirdi. Siyah - beyazlı takımın futbol şubesine bakan yöneticilerden Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay, yurt dışında top koşturan gurbetçilerin ablukası altında kaldı.
Altyapıdan 9 genci kadrosuna alan ve Oğuzhan ile Olcay gibi genç isimleri transfer eden Beşiktaş Yönetimi’nin bu politikası, Avrupa liglerinde ve alt yapılarında top koşturan gurbetçilerin siyah-beyazlılara bakış açısını değiştirdi.
Bu ilgiden çok memnun olduklarını söyleyen Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, “Gurbetçilere hak veriyorum. Sezon başından beri onlarca gurbetçi oyuncuyu taramış durumdayız ve taramaya devam ediyoruz. Önceden Türkiye’ye gelmek isteyen yurt dışındaki Türk futbolcular yeni yapılanmadan sonra artık Türkiye’de sadece bizi tercih ettiklerini görüyoruz. Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Hasan Türk, Kadir Arı ve Emre Özkan gibi oyuncularımızın sürekli A takımda olması, gurbetçi gençler için yeni bir umut kapısının oluşmasına neden oldu. Biz, sezon sonuna kadar belki de yüze yakın oyuncuyu defalarca izlemiş olacağız. Bu gençlik operasyonu bundan sonra Beşiktaş’ta var olacaktır” ifadelerini kullandı.
‘Sevindirici’
Kıran, “Bunun için Beşiktaş’ta forma giymiş yerli yabancı eski oyuncularımızdan da destek alıyoruz. Bazı gurbetçi oyuncuların menajerleri bizi izleyin diye kulübe haber yolluyorlar. Bu bizim için sevindirici bir gelişme. Taraftarımız biraz sabırlı olsun böyle giderse Beşiktaş’ın geleceği çok parlak olacak” diye konuştu.

0 yorum: