Semih istifadan sonra neden tesislere gitmedi?

JAN29


13 yıldır Fenerbahçe forması giyen 'Nöbetçi golcü' lakaplı Semih Şentürk devre arası Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Golcü oyuncunun menajeri konu hakkında açıklama yaptı.

24 Aralık 2012 | 16:02
SEMİH EVİNE GİTTİ, SORUN YOK
Radyospor.com editörü Uğur Asarlı'nın sorularını yanıtlayan Semih Şentürk'ün menajeri Hakan Özlü, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Semih'in tesislere gitmemesine açıklık getirdi; "O olay sonradan gelişen bir olay. Semih maçtan sonra evine gitti. Burada bir sorun yok" dedi.
FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK MI?
Henri Bienvenu ile birlikte kulüpten ayrılacakları yazılan Semih için menajeri Özlü net konuşurken; "Bu iddialar sezon başından beri konuşuluyor. Semih 13 senedir bu kulübe hizmet ediyor, iyi olduğu dönemlerde de oynamadı. Fenerbahçe'yi çok seviyor. Fenerbahçe'den bize gelmiş bir talep yok. Artık sizinle çalışmak istemiyoruz gibi. Böyle bir durum yokken bizim de kulüp aramamız söz konusu olamaz. Etik bir durum olmaz. Semih'in sözleşmesi devam ediyor. Çalışmalarını sürdürüyor. Benim de Semih için hiçbir kulüple görüşmem olmadı" diyerek sözlerini tamamladı.

0 yorum: