Kurtlar Vadisi Pusu

JAN29


Kurtlar Vadisi Pusu 182. bölümü ile 14 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Atv  ekranlarına kilitlenecek. Kurtlar Vadisi Pusu 182. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.
The Paperboy (2013) - Gazeteci Çocuk
Lee Daniels’ın yönettiği ve Zac Efron, Matthew McConaughey, Nicole Kidman ile John Cusack’ın oynadığı Gazeteci Çocuk (The Paperboy), 12 Nisan 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Danielle Campbell, The Vampire Diaries’e Geliyor!
Prison Break’ten tanıdığımız Danielle CampbellThe Vampire Diaries’in 25 Nisan’da yayınlanacak olan The Originals isimli bölümünde karşımıza çıkacak.
Gangster Squad (2013) - Suç Çetesi
Ruben Fleischer’in yönettiği ve Josh Brolin, Ryan Gosling, Sean Penn ile Nick Nolte’un oynadığı Suç Çetesi (Gangster Squad), 1 Mart 2013′de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
Chin Han, Arrow’a Geliyor!
CW’da yayınlanan ve reytingleriyle The Vampire Diaries’in seyirci kitlesine neredeyse ulaşan Arrow’a Chin Han katılıyor.
Paquin, Page ve Ashmore X-Men: Days Of Future Past’e Geri Geliyor!
Patrick Stewart ve Ian McKellen Profesör X ve Magneto (James McAvoy ve Michael Fassbender karakterlerin gençlik yıllarını canlandırıyor) olarak X-Men: Days Of Future Past’e geri geldiklerinden beri bir şeylerin farklı gittiğini zaten hissetmiştik. Bu gelişmelerden sonra Hugh Jackman da Wolverine olarak geri döneceğini açıklamıştı. X-Men ‘in orijinal üçlemesinden karakterler filme geri gelmeye devam ediyor gibi gözüküyor. Şimdiyse Anna Paquin, Ellen Page ve Shawn Ashmore,  Rogue, Shadowcat ve Iceman karakterleriyle eski filmdeki rollerini tekrarlamak için yeni filmin kadrosuna dahil oldular.
Ünlü Rapçi Rick Ross, Magic City’nin Kadrosuna Dahil Oldu!
Magic City, kadrosuna ünlü bir yıldızı daha ekledi. Eleştirmenlerce oldukça beğenilen dizi, ikinci sezon için efsanevi rapçi Rick Ross’u Butterball olarak kadrosuna ekledi. Baterball, Miami’de yasadışı Bolita olarak bilinen kumarhanenin sahibi olacak.
Disney, Marvel’ın filmi Iron Man 3 için şaşırtıcı bir afiş daha yayınladı. Pazar günü ise Iron Man 3’ün tanıtım fragmanını yayınlandı. Haberin devamında filmin yayınlanan yeni fragmanını izleyebilirsiniz.http://www.varaktasarim.com/

0 yorum: