Serkan Balcı, Antalyaspor'la anlaştı

JAN29

Kırmızı-beyazlılar, Trabzonspor'dan ayrılan Serkan Balcı ile prensipte anlaştı


Medical Park Antalyaspor, geçen sezon sonunda  Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Serkan Balcı ile prensipte anlaştı.  Balcı'nın bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 
 
Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün  akşam teknik direktör Samet Aybaba ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları  toplantıda transfer konusunu görüştüklerini söyledi. 
 
İlk olarak bu sabah Serkan Balcı'yı Antalya'ya davet ettiklerini  bildiren Gencer, yaptıkları görüşmede Balcı ile her türlü konuda anlaştıklarını  kaydetti. 
 
Transfer politikasını mevcut oyuncuları koruyarak 5 yeni transfer  yapma üzerine kurduklarını anlatan Gencer, "Bu akşam forvet ve stoper  mevkilerinde 2 yabancı oyuncu ile daha görüşeceğiz. Takımı yeni transferlerle  güçlendirmek istiyoruz. Rastgele oyuncular almak istemiyoruz. Bu sezon 5 takviye  yapacağız. Bunların hepsi nokta atış trasferler olacak" dedi. 
 
Gencer, Balcı ile 2 yıllık resmi sözleşmeyi bugün imzalamayı  planladıklarını kaydetti. Balcı'nın Medical Park Antalyaspor'dan yıllık 1.2 milyon  lira alacağı öğrenildi.
http://www.varaktasarim.com/

0 yorum: