Ne oldu sana Milos Krasic!

JAN29



Milos Krasiç, gecikmeli olarak geldiği Sarı-Lacivertli ekipte, büyük hayal kırıklığı yarattı.

31 Ekim 2012 | 07:47

 CSKA Moskova forması altında ortaya koyduğu müthiş futbolla büyük beğeni kazanan ve Fenerbahçe'nin transfer listesine giren ancak Juventus'a gitmeyi tercih eden Milos Krasiç, gecikmeli olarak geldiği Sarı-Lacivertli ekipte, büyük hayal kırıklığı yarattı.
Bursaspor maçında ilk 11'de forma giyen ancak kötü oynayınca ikinci devre yerini Stoch'a bırakan, AEL deplasmanında 68'de Caner'in yerine oyuna giren ancak etkisiz kalan Sırp yıldız, ilk 11'de başladığı Antalya karşılaşmasında da yokları oynadı.
Ne yaptığı belli olmayan ve takımına hiçbir katkı sağlayamayan Krasiç, 67'de yerini Stoch'a bırakırken, onu CSKA Moskova'daki müthiş futboluyla hatırlayan taraftarlar büyük şaşkınlık yaşadı.
Kocaman'ın, Sırp oyuncuyla bir görüşme yapıp,sorunlarını detaylı şekilde konuşması bekleniyor.
2. Kezman vakası

F.Bahçeliler'i hayal kırıklığına uğratan Milos Krasiç, vatandaşı Mateja Kezman'ın Sarı-Lacivertli takımdaki görüntüsünü hatırlatıyor. F.Bahçe'ye gelmeden önce dev kulüplerin formasını giyen Sırp yıldız, tıpkı Kezman gibi transferin son bölümünde Sarı-Lacivertli kulübe imza attı. Bir zamanlar gol kralı olan Sırp yıldız, F.Bahçe'ye gelmeden önce son sezonunda İngiliz devi Chelsea'de forma giymemişti. Krasiç de Conte ile yıldızı barışmayınca Juventus'ta son sezonda oynamadı.

0 yorum: