Marsilya'da tribünler karıştı!

JAN29


Marsilya'da tribünler karıştı!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin deplasmanda karşılaştığı Marsilya maçında tribünler karıştı

22 Kasım 2012 | 23:46
Velodrome Stadı'nda oynanan mücadelede Marsilya taraftar 4 kez anons yapılmasına rağmen sahaya yanıcı ve yabancı maddeler atmaya devam edince polis taraftarla müdahel etti.
Kısa süreli müdahelenin ardında tribünler sakinleşti.


YUNANİSTAN BAYRAĞINA TEPKİ
UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda bugün oynanan Olympique Marsilya - Fenerbahçe maçı öncesi Marsilya tribününde bir taraftarın Yunanistan bayrağı sallamasına Fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.
Sarı lacivertli taraftarlar, bulundukları Ganay tribününden, Yunanistan bayrağının sallandığı kale arkası tribününe doğru yöneldi. Taraftarların çok sayıda koltuğu da kırıp tribünden aşağı atmasıyla güvenlik görevlileri olay yerine sevk edildi. Yapılan anonsta Fenerbahçeli taraftarlardan sakin olması istenirken, sahaya yabancı madde atılmaya devam edilmesi halinde maçın
başlamayacağı belirtildi.
Yunanistan bayrağının indirilmesiyle olaylar büyümeden önlenirken, Fenerbahçe tribünlerinde de Filistin bayraklarının yer alması dikkat çekti.
MARSİLYA TRİBÜNLERİNDE BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ BAYRAĞI AÇILDI
Marsilya ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçının 60. dakikasında Fransız taraftarların bulunduğu bölümde bölücü terör örgütü PKK ve sözde Kürdistan bayrağı açılması gerginlik yarattı.
Yaklaşık 10 kişilik bir grup, yanlarında getirdikleri bayrağı açınca onlara yakın oturan Türk taraftarlar hemen tepki gösterdi. Kısa süren itiş-kakış ve kavganın sonunda güvenlik görevlileri bayrak açanları stat dışına çıkardı.

0 yorum: