Aykut Kocaman'ı durduran 4 transfer!

JAN29



Aykut Kocaman'ı durduran 4 transfer!




 
Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ı teknik direktörlük görevinde kalmaya ikna eden başkan Aziz Yıldırım’ın devre arasında takıma 3 ya da 4 yıldız futbolcuyu katmak için kolları sıvadığı öğrenildi.
Kocaman'a açık çek
Sarı lacivertlilerin başkanı, Kocaman’a “Takıma takviye gerekiyorsa bu hafta içinde yaparız” diyerek söz verirken, ikili bugün transfer için bir araya gelecek. Kocaman’ın ikna olmasında belki bu söz tek başına etkili olmadı ama etkenlerden bir tanesi oldu...
Başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede kendisine her konuda garanti ve yetki verdi. Hocasını geri döndürmek adına her yolu deneyen Yıldırım’ın, Kocaman’ın ısrarlı tutumunu kırmak için transfer konusunda açık çek bile verdi. Fenerbahçe Başkanı, “Bu takımı Avrupa’da şampiyon yapacağız. Kimi istersen alacağım. Biz sana inanıyoruz. Daima arkanda olacağız. Bu zor günleri yine birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.
Yıldırım’ın transfer çalışmalarına bizzat başladığı ve ikinci yarı hazırlıkları başlayana kadar tüm takviyelerin yapılacağı bildirildi.

0 yorum: