Fener’e ilkyardım!

JAN29


Fenerbahçe Yönetimi, Aykut Kocaman’ın yardımcılarını yeterli bulmadı, ligin ikinci yarısı için yeni takviyeler yapmayı planladı. Yönetim, bu ekipte, özellikle hocaya fikir olarak katkı sağlayacak bir ismin bulunmamasının sıkıntı oluşturduğunu düşünüyor


SENAD OK

Ligin ikinci yarısında daha başarılı bir dönem geçirmenin düşüncesinde olan Fenerbahçe’de, teknik heyete de neşter vurulacak. Aykut Kocaman’ın teknik direktör olarak kalması konusunda hemfikir olan sarı-lacivertli yönetim, yardımcılarının yetersiz kaldığını düşünüyor.
Kocaman, iki antrenörü Fahreddin Ömeroviç ve İsmail Kartal’ın yanında kaleci antrenörü Murat Öztürk, performans uzmanı Alper Taşçı, antrenör Turgay Aytay ile analiz uzmanı Arda Keskin ve Barış Koç ile çalışıyor. Yönetimin en büyük sıkıntısı, bu ekip içinde Kocaman’a fikir verecek bir teknik adamın bulunmaması... Bundan dolayı kaliteli isimlerle takviye planlayan sarı-lacivertliler, ligin ikinci yarısıyla birlikte teknik anlamda boşluk doldurmayı planlıyor. Ayrıca rakip analizinde ve teknolojik yeniliklerin kullanımında, teknik ekibin yetersiz kaldığı düşüncesi de yönetim kanadında hakim bir görüş olarak ortaya çıkıyor.
Alplerde tatil
Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman, yılbaşı tatilini Avusturya Alplerinde geçirecek. Ailesiyle Viyana’ya uçacak olan tecrübeli çalıştırıcı buradan Alplere çıkacak. Aykut hocanın yılbaşının ardından İstanbul’da döneceği belirtildi.
Dost mesajı
Alex de Souza’nın yeni takımı Coritiba, resmi facebook sayfasından jest yaptı, Fenerbahçe kulübünün ve sarı-lacivertlilerin yılbaşını kutladı. Türkçe yayınlanan ve mesajda, “2012 dostluğumuzun başlangıcı oldu. 2013 sizinle birlikte başarı tarihimizin başlangıcı olmasını dileriz. Yeni yılınız kutlu olsun” ifadeleri kullanıldı.
Kamp kesinleşti
Fenerbahçe’nin kamp programı belli oldu. 2 Ocak çarşamba günü ilk çalışmasını yapacak olan sarı-lacivertliler akşam saatlerinde Antalya’ya uçacak. 12 Ocak’a kadar Belek’te kamp çalışmalarını sürdürecek olan takım, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı için bu şehre geçecek.  http://www.varaktasarim.com/

0 yorum: