JAN29


Engin Baytar Akhisar maçında yok!
Galatasaray'da Engin Baytar Akhisar Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayacak.
Galatasaray, Akhisar maçı öncesinde orta alanda önemli isimlerinin eksikliğini hissederken, bu bölgede bir kötü haber daha geldi.
Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekibin bu sabah yaptırğı son antrenmanda Engin Baytar'ın sağ dizinde esneme meydana geldi. Ciddi bir problemi olmayan Engin Baytar tedbir amaçlı olarak İstanbul'da bırakılacak.
7 EKSİK VAR
Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçında cezaları bulunan Felipe Melo ve Selçuk İnan ile sakatlıkları süren Engin Baytar, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Albert Riera, Eray İşcan forma giymeyecek.
Galatasaray İzmir'e gitti
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gitti. Geceyi İzmir'de geçirecek olan sarı - kırmızılılar, yarın karayoluyla maçın oynanacağı Manisa'ya hareket edecek.

Yarın saat 16.30'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan sarı - kırmızılılar, Atatürk Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla İzmir'e uçtu. Geceyi İzmir'de geçirecek olan kafile yarın mücadelenin yapılacağı Manisa'ya geçecek.



Etiketler: G.Saray'da sakatlık şoku, Galatasaray, Engin Baytarhttp://www.varaktasarim.com/